Vajíčka až za 10Kč ? Chovejte vlastní slepice v mobilním kurníku a mějte domácí vajíčka

Poslední dobou se vše zdražuje. Zdržení bohužel postyhlo i oblíbené vejce. Cena kupovaných vajec by se mohla vyšplhat až na 10,- Kč za kus. Zavžujete nad chovem vlastních slepic a mít tak chutná a čerstvá domácí vajíčka ? Nabízíme dřevěné mobilní kurníky, kurníky pro slepice, které jsou vhodné pro menší chov slepic. Kurníky jsou konstrukčně řešeny tak, aby byli mobilní - díky tomu máte možnost jednoduše přenášet kurníky na různá místa na zahradě a tím slepicím zajistit čerstvou trávu. Další přednost je, že je myšleno na bezpečí - ochrana proti počasí, ochrana proti úniku chovných slepic a především ochrana proti různým dravcům, které jsou pro drůběž velkým rizikem.

Miweba_Huehnerstall_MH_32_Rot_Weiss_5052303032303432372D3031_DSC08466_OL_1620x1080_101440 Kurník pro slepice KK15

Kurník pro 10 slepic

V nabídce u nás naleznete kurníky o různých velikostí a rozměrů. Nejčastější specifikace je podle počtu chovu slepic. V naší nabídce naleznete kurníky pro menší chov slepic až 10 kusů. V zavislosti na druhu možno i více. Naši zákaznici v těchto kurnicích chovají např. křepelky. Vzhledem k tomu, že křepelky patři mezi velikostně malou drůběž, tak do kurníků od nás se jich vejde mnohem více než slepic.

Kurník jako domeček, klec, voliera, výběh pro hlodavce

Kurníky, které máme v nabídce je možné použit i pro chov jiných domácích zvířat. Zákazníci tyto kurníky často kupují pro chov králíků, zakrslých králíčků, frete, také činčila se v něm má fajn. Jednoduše řečeo kurníky jsou vhodné pro jakékoliv menší domácí zvíře, kterému by jste rádi dopřáli pobyt na čertsvém vzduchu a zárověň jej budete chtít mít v bezpečí.

 Prodej kurníků, kompletní nabídka zde: https://www.kurnikarna.cz/mobilni-kurniky/