Dřevěný kurník až pro 8 slepic KK15XL s výběhem

Kurník až pro 8 slepic 

V nabídce máme kurník nesoucí název KK15XL, který nabízí dostatek prostoru až pro 8 slepic. V závislosti na druhu chovné drůběže kurník pojme i větší množství (například křepelky). Tento kurník pro slepice je vhodný i pro chov jiných zvířat. Perfektně poslouží jako domeček s výběhem například pro zakrslé králíky, morčata, činčili nebo i fretky, vakoveverky. Naši zákazníci v těchto kurnicích chovají široké spektrum oblíbených domácích zvířat. 

Kurník pro slepice KK15

Bezpečný, mobilní - to je kurník KK15XL 

Kurník nejen pro slepice má hlavní konstrukci z borovicového dřeva, které je impregnováno. Pletivo proti uniku je kompletně pozinkované, takže nabízí vysokou živostnost v nepříznivém počasí. Tento mobilní kurník s výběhem není zateplený, ale je navržený tak aby odolával vlivům počasí. Nabízí bezpečnou hnízdící budku, která odolává větru, dešti i sněhu. Pokud chováte slepice, tak se o ně v chladným počasí nemusíte bát - vytvoří si mezi s sebou dostatek vlastního tepla! 

  • rozměry hnízděcího boxu 112,0 x 60,0 x 60,0 cm
  • rozměry klece 191,5 x 151,0 x 147,5 cm

Tento kurník pro slepice neboli slepičárna nabízí perfektní poměr kvalita/cena/velikost u nás na e-shopu je možné ho zakoupit s cenou lehce nad 10.000,- Kč. Tento konkrétní kurník KK15XL i jiné další naleznete v naší nabídce přímo zde: https://www.kurnikarna.cz/mobilni-kurniky/